Grăsimile atacă sănătatea

Salut,

Tot scriind despre diete şi metode eficiente de slăbit m-am oprit asupra grăsimilor şi influenţa lor groaznică asupra sănătăţii. Am observat că tot mai multe persoane nu renunţă la aportul de grăsimi regăsit în carnea prăjită, care ar trebui să fie friptă, dulciuri şi tot aşa.

Partea amuzantă este ca după tot ei se plâng că s-au îngrăşat şi că nu au o stare de sănătate bună.

Grăsimile saturate cresc nivelul de colesterol bun. Aceste grăsimi au capacitatea chiar de a modifica structura colesterolului rău dintr-una mică, densă şi dăunătoare într-una mare, benignă.

grsimile-trans-cele-mai-periculoare-grasimi-800

Grăsimile saturate nu cresc riscul bolilor de inimă, cresc nivelul de colesterol bun şi transformă colesterolul rău într-un subtip bening.

Eliminarea acestor erori din alimentaţie va creşte aportul de sănătate al organismului. Un regim de slăbire nu va da roade nici pe termen scurt, dar nici lung dacă se vor face astfel de abateri.

Astfel că slăbirea poate fi mult mai accentuată odată ce se respectă stilul alimentar(sănătos). Ulterior organismul şi metabolismul se va afla într-o stare foarte bună dacă se are grijă la modul cum se consumă alimentele sau la când şi ce se mănâncă zilnic.

Mai multe idei despre alte nereguli întâlnite în alimentaţie puteţi găsi aici.

Vă pup!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s