De ce trebuie să alegem detoxifierea?

articol mic 3

Când ne gândim la detoxifiere ne gândim la ideea că datorită ei slăbim. Concepţia aceasta este una greşită. Detoxifierea înseamnă cu totul altceva şi este bine de ştiut care este roul ei în stilul nostrum alimentar. Am găsit aici o serie de informaţii destul de utile. Mai precis că detoxifierea este de fapt un punct de plecare către un regim de slăbit sănătos, sigur şi echilibrat.

Detoxifierea nu ne slăbeşte, ci ajută la acomodarea oragnismului nostru cu noul regim(de slăbit) la care îl supunem.

De ce să optăm mai întâi pentru o detoxifiere?

Pentru că este important ca organismul să treacă prin nişte etape sigure atunci când dorim să facem anumite schimbări alimentare, iar detoxifierea este una dintre aceste etape fiind urmată de regimul respectiv de slăbit.

Detoxifierea este o pauză pentru organism recomndată de către toţi nutriţioniştii. O cură de detoxifiere nu înseamnă înfometare, ci alimentarea organismului cu nutrienţii esenţiali ce pot fi găsiţi în alimente care conţin multe vitamine, precum:fructe, legume, lactate.

O cură de detoxifiere are la bază excluderea din alimentaţie a produselor care conţin e-uri, substanţe chimicale, toxine, şi aduce cu sine începerea unui program de slăbire, care este indicat a fi cât mai sănătos şi cu rol de a contribui la crearea unui stil de viaţă sănătos.

Advertisements

One thought on “De ce trebuie să alegem detoxifierea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s